Què fem

Quadrícula web+media ofereix des de l´any 2000, i amb experiencia en el sector des de 1997, disseny web de qualitat a mida, programació dinàmica de portals i catàlegs online avançats. També som especialistes en programació CSS + XHTML, PHP, mySQL, XML, programació d´intranets, extranets, alta en cercadors, allotjament web, registre de dominis, correu electrònic via web mail, e-commerce, portals i webs dinàmiques.

Si necessites una web, un portal, una intranet, o qualsevol projecte per la xarxa, Quadrícula web+media és l´empresa que estaves buscant. Posa’t en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a info@quadricula.com, explicant-nos quina necessitat tens… més dades nostres de contacte aquí.

Serveis a les empreses de disseny gràfic o informàtica

Si ets una empresa d´informàtica, un dissenyador freelance o un estudi de disseny gràfic, i els teus clients et proposen fer-los la web, no deixis passar la oportunitat, podem ajudar-te. Tu poses el disseny i nosaltres la programació, de PSD a CSS + XHTML, d´una manera simple, fàcil, i a un preu molt competitiu i que et permetrà augmentar i millorar els serveis als teus clients.

Twitter Facebook