L’equip

Ramon Masip

Sóc emprenedor sense vocació d’empresari, per això m’envolto sempre dels millors i des que vaig començar allà pel 2000, sempre m’he mogut pel sector de les TIC.

Vaig fundar Quadrícula Comunicació Global el 2004, Infocket Información Portable el 2006 i Catalunya Digital i Nous Mitjans el 2009, totes elles amb base a Internet i les TIC.

M’encanta maquetar, m’encanta la maquetació CSS i l’HTML, i no m’agrada programar. Com diem a la meva empresa, sóc més de pintar i acolorir.

Últimament estic molt posat en tot el que són aplicacions per a dispositius mòbils amb Infocket, doncs trobo fascinant les infinites possibilitats que se’ns ofereixen amb els nous dispositius per a utilitzar en mobilitat.

Des de maig de 2011, tinc una nova faceta de la meva vida que m’enriqueix com poques, la de professor associat de la UOC. De moment les assignatures que dono són Usabilitat i sistemes interactius i Disseny web i d’interfícies multimèdia en el Postgrau i el Màster.Arturo Echevarria


Sempre m’ha agradat fer les coses des d’abaix, conèixer el primer bit per després arribar als Gigabytes.

De jovenet vaig començar a remenar bits amb el meu primer Spectrum. En aquest moment va ser quan vaig sentir que programar era quelcom que anava dins meu. Ja no tenia que esquarterar les velles ràdios dels meus avis per esbrinar què hi ha dins de les coses. Ara podia remenar-les sense trencar res.

Primer va ser el basic després el QBasic, Visual Basic…, amb els Sistemes Operatius va ser el mateix. MS-Dos Windows 2, 3, 3.1, NT, 95, 98… i no diguem del PC’s 286, 386, 486… Buf, el meu cervell no era capaç de seguir el ritme de la ciència i la tecnologia.

Després de treure’m el títol de Tècnic Superior en Informàtica de Sistemes i de provar en diferents camps, vaig decidir dedicar-me a programar webs dinàmiques amb aquest grup de somiadors, on donem a les webs la salsa que dóna fama als bons cuiners.

 

Properament la resta de l’equip de Resettecnic…

Twitter Facebook